Eerste Blogpost

Vandaag is dan de dag dat mijn blog officieel online gaat! Ik vind dit stiekem erg spannend! Achter de schermen ben ik al een aantal weken druk bezig geweest met de voorbereidingen. Waar wil ik over schrijven? Hoe wil ik de website vorm geven? Hoe gaat de blog heten?

Hoe is het ontstaan?

Mensen die mij al wat langer kennen/volgen weten dat ik eerder een poging tot bloggen heb gewaagd als Mam.van.San, maar dat is niet de naam die deze website heeft. Ik hoor je denken: ‘Waarom niet gewoon verder gaan waar je gebleven bent?’ Daar heb ik een goede uitleg voor; Voorheen was ik alleen de mama van Sanne en maakte ik deel uit van een heel gewoon gezin. Een man, een kind, een hond en de mama die thuis bleef om alles draaiende te houden.

Mijn gezinssituatie is in het laatste jaar nogal drastisch veranderd.

Tegenwoordig ga ik door het leven als single mama die keihard werkt om alles in haar eentje draaiende te houden en de hond is ingeruild  voor een katertje.

Een lange tijd heb ik niet de energie noch de creativiteit gehad om verder te gaan met schrijven. Na een rouwperiode voel ik mij als herboren en voel ik de drang om te schrijven en andere mensen te inspireren weer naar boven borrelen. Om mezelf te blijven motiveren en ontwikkelen heb ik doelen gesteld die ik wil behalen en als resultaat is daar : meisjeop33.nl ontstaan.

What’s in a name?

Het schrijven had ik al in de vingers en mijn hoofd loopt over met ideeën, maar die kan je niet uiten zonder een eigen origineel platform. Een naam verzinnen was nog wel even een dingetje, er zijn al zoveel dezelfde gebruikersnamen te vinden op het internet.

Deze naam weerspiegelt mij als persoon.

Ik ben namelijk echt het Meisje op 33. Mijn eerste eigen huisje staat op nummer 33 en naast mama ben ik ook nog een meisje met meerdere interesses en bezigheden naast het moederschap.

Wat kun je van mij verwachten?

Via deze blog wil ik je een kijkje geven in mijn leven als single moeder, hier komen onderwerpen aan bod over (natuurlijk) het moederschap en de bijbehorende struggles. Ook beauty, lifestyle, fashion en interieur behoren tot mijn interesses en dit wil ik dus graag met je delen.

Blogposts

Iedere maandag, donderdag en zaterdag kun je een nieuwe blog van mij of één van mijn gastbloggers lezen en alle overige dagen ben ik te volgen via Instagram. Kom je een kijkje nemen?

Liefs, Ilse

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s