Winactie

Hoera!  De site is online en dit wil ik graag vieren met mijn volgers!

Ik ben een enorme shopfanaat, ik hou van mooie spullen voor Sanne en mijzelf. Op Instagram is zoveel leuks te vinden. Via via ben ik al bij zoveel leuke shopjes aanbeland. Ik zie het bijna als mijn taak om al dit moois met je te delen, want ik zou het zonde vinden als je dit misloopt. Er zullen een aantal shoplogs verschijnen waar ik wat artikelen voor je uitlicht, maar dat is nog niet alles..

Give-away

Een paar van mijn favoriete shops hebben zich bij mij aangesloten om een give-away te organiseren, dit allemaal om te vieren dat de site online is! Hoe doe je mee? Als je naar mijn Instagram pagina gaat en je klikt op de originele foto van de winactie, zie je welke shops er getagt zijn en mee doen aan de actie. Het is de bedoeling dat je mij en alle shops volgt (ja, dit wordt gecontroleerd) en laat onder de post weten dat je mee doet. Tag minimaal 2 andere #instamoms en je hebt een lootje verdiend. Zo simpel is het! Voor een extra kans deel je post met #meisjeop33online. 1 week later, dus zondag 8 april zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Wat kun je winnen?

  • ByJoëlle: Een stationery pakket
  • Sweet Petite Jolie: gepersonaliseerd armbandje
  • Mommies and Miracles: muursticker of strijk applicatie naar keuze
  • Naamelijk: €12,50 shoptegoed
  • Sweet Presents: Speenkoord

Veel succes als je mee doet!

20180331_185433

P.S. over de winnaars kan niet gecorrespondeerd worden, d.m.v. online naamloting zullen deze gekozen worden

P.P.S deze winactie wordt op geen enkele manier gesponsord door Instagram

3 gedachten over “Winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s