#1 Sporty Saturday

Sinds ik alleenstaande moeder ben, ben ik bijna vanzelf 10 kg afgevallen. Dit klinkt heel rot voor mensen die er heel erg hun best voor doen, maar het is de waarheid. Door veel stress, veel verandering en minder gesnoep ben ik in minder dan een jaar tijd 10 kg afgevallen. Dat betekend alleen niet persé dat mijn keuzes in eten gezonder zijn en dat ik fitter ben.

Hoe gaat het nu?

Ik heb op dit moment een BMI van 22.21 met 163 cm en 59 kg, dus mijn doel is niet om meer af te vallen. Ik ben tevreden met mijn gewicht, maar ik ben niet bepaald fit. En sinds ik Sanne heb gekregen heb ik toch echt een mom bod. Begrijp me niet verkeerd, ik ben trots op het lichaam waar ik mijn kindje in heb laten groeien. Ik ben nog maar 24 dus ik hoop toch weer wat strakker te worden, waardoor ik automatisch weer wat zelfverzekerde zal worden.

Newborn Fit Mama

Via Instagram kwam ik een programma tegen wat me erg aansprak. Niet zomaar een standaard ‘afvalprogramma’ maar lid van een community. Een community vol jonge mama’s net als ik. Een app met alle content, dus je hebt het altijd bij de hand en bijna alle workouts kun je in en om het huis doen. Perfect dus voor een alleenstaande moeder die veel werkt en de tijd die ze wel met haar kindje heeft koestert. Ik heb het natuurlijk over het Newborn Fit Mama programma! Ik zelf koos er voor om het #newbornfitmamasummerbodychallenge te volgen, wauw een hele mond vol! Het wordt de komende maanden hard werken, maar dat heb ik er voor over! Ik zal iedere zaterdag een update geven via mijn blog. Inclusief weegmoment, meetmoment en uiteindelijk ook voor en na foto’s!

Doe jij ook mee? Of worstel je ook met je gewicht? Klets dan mee in de comments!

Vergeet me niet te volgen op Instagram om daar met me mee te kijken!

Liefs, Ilse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s