#1 Shoplog

Zoals mijn trouwe volgers weten ben ik een echte shopfanaat, ik kan dit gerust tot één van mijn hobby’s rekenen. Sinds ik mama ben geworden gaat er op instagram een wereld voor me open. Er zijn zoveel shopjes die alleen via instagram te vinden zijn en die ik via via heb ontdekt. Ik vind het soms jammer dat ik als firsttime mom niet eerder al dat moois heb ontdekt, want als ik naar Sanne’s babyfoto’s kijk zijn er vooral veel grote collosale merken te zien. En juist die minder bekende shopjes komen met verrassend mooie spulletjes, iets waar niet heel het dorp mee loopt.

#twinningiswinning

Een tijdje geleden ging ik met nog 29 andere mama’s uit eten in Rotterdam voor het Instadiner 2.0. Naast sweet petite jolie 1dat het een hele gezellige en leerzame (voor mijn relatief kleine account) avond was kregen we ook nog een super mooie goodiebag. Daarin zat een #momlife armbandje van Sweet petite Jolie. Ik vond dit zo leuk, dat ik besloot ook een bestelling te plaatsen met #twinning armbandjes voor Sanne en mij!

 

 

Via een privébericht op instagram heb ik mijn bestelling geplaatst en ik kreeg ‘m al super snel thuis. Het is leuk, het is simpel en omdat het een goedkoopje is durf ik het Sanne ook aan te doen (lees: terrorpeuter maakt nog wel eens iets kapot). Het contact verliep vlekkeloos en ik ben erg blij met mijn bestelling, ik kan het iedereen aanbevelen!

Als klap op de vuurpijl won ik een give-away actie en kreeg ik een té gek pakketje met kaarten en labels van de nieuwste collectie binnen!

Sweet petite Jolie 2

Liefs, Ilse

 

P.S. Dit artikel is op geen enkele manier gesponsord door Instagram of Sweet Petite Jolie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s