Roomtour Yessica

Via een interieur pagina die ik volg op Facebook, kwam ik Yessica tegen. Ze plaatste prachtige foto’s van haar zoons kamer op de Facebook groep . Ik besloot contact met haar op te nemen voor de roomtour, lees je mee?

Veel van de dingen in Kane’s kamer zijn zelf gemaakt of gepimpt door Yessica en haar man. Ook is ze Blog Yessica 5enorm fan van kringloopwinkels en dus struint ze wekelijks wat winkels af. Het was de bedoeling dat op de afgebikte muur fotobehang zou komen van een vintage vliegtuig in het zwart/wit. Toen het stucwerk er eenmaal afgebikt was vonden zij het zo’n stoer effect hebben dat ze het zo gelaten hebben (voorlopig dan toch).

Het bed komt oorspronkelijk van de Ikea, maar Yessica vond hem voor een prikkie op marktplaats. Ze koos er voor om het bed wit te verven en er samen met haar man een dak op te zetten. Ook van de Ikea is het trapkastje dat naast het bed staat.

 

De toys ton is een oud olievat die Yessica open gemaakt heeft (let op: wel even de scherpe randen schuren!) gespoten heb en de letters met een sjabloon erop gemaakt heb.

De plafoBlog Yessica 4ndlamp is zelf gemaakt van een mandje van de action en een badkamerlamp van de Ikea. De grote oude opbergkist heeft Yessica gescoord bij de kringloop en zoals je kunt zien past er lekker veel speelgoed in.

Bijna alles staat op kleine wieltjes zodat de 6-jarige niet steeds hoeft te vragen aan zijn ouders of er iets verzet kan worden. Super handig dus!

 

 

De locker komt van Marktplaats en de sticker heeft Yessica lateBlog Yessica 2n maken bij …
Weer een leuke DIY is de kurkmuur, het zijn placemats van de ikea die met lijm zijn bevestigd aan de muur.
De kozijnen zijn matzwart geverfd voor een stoere uitstraling. Zoals je kunt zien is dit dus echte en super stoere jongens kamer! De kleuren die gebruikt zijn in de slaapkamer zijn voornamelijk zwart en wit met okergele accenten, de reden dat Yessica hier voor koos is omdat het niet al te druk zou aanvoelen en als haar zoon weer een ander thema wil is het makkelijk aan te passen.

 

En om deze blog af te sluiten komt er nog een lijstje met Yessica’s absolute favorieten:

  1. de kringloop
  2. Action
  3. Wibra
  4. Zeeman
  5. Winkeltjes in de buurt (IJselstein)

 

Blog Yessica 1

 

Wat een mooie inspiratie! Wat vind jij van deze slaapkamer? Of heb je zelf ook zo’n mooie kamer die je zou willen laten zien? Let me know in de comments of vul de contact pagina in! Vergeet me niet te volgen op Instagram! Waar ik ons dagelijks leven post met natuurlijk ook inspiratiefoto’s en coole shops.

 

 

Liefs, Ilse

 

 

2 gedachten over “Roomtour Yessica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s