#2 Meisje op 33 – Dateleed

Vorige week vertelde ik jullie over mijn eerste ervaring met Tinder. Geloof het of niet, maar ik liet me niet door de eerste tegenslag neerhalen en bleef lekker doorswipen. Er zijn maar weinig mannen die door mijn grondige keuring heen komen en naar links geswipet worden. Als je dan één van de gelukkigen bent is de volgende vraag of bij dat leuke plaatje ook wat inhoud hoort.

Wat een afknapper

Als je nog maar begint met de vraag: ‘dus, wat doe jij hier op Tinder?’ ben je al afgeschreven. *match opheffen* Ja ik word hier duidelijk al heel handig in. Ook bij de vraag: ‘En wat doe jij in het dagelijks leven?’ is het een dikke vette NEE.. Er staat namelijk onder mijn foto ‘verpleegkundige in de thuiszorg’, je hoeft er niet eens voor door te klikken om dat te zien. De mannen die er wel door komen, zijn degene die me met de eerste zin al aan het lachen maken dan denk ik echt: ‘Ja, ik heb zin om met je te chatten.’

Even voorstellen

Ik heb weer genoeg van mijn gedachtegangen laten zien, laat ik to the point komen. Iemand die mij aan het lachen maakte was M. Laat ik over hem wat meer vertellen. Hij is een beetje bijzonder, hij was namelijk de eerste man waar ik een date mee had na mijn breuk. Zijn Tinder-profiel was helemaal mijn smaak. Lange man, goede kaaklijn, baan bij defensie. Hij woonde ook nog redelijk in de buurt en was het weekend vrij dat Sanne uit logeren was. Nou.. alsof het zo moest zijn! Na een week kletsen op Tinder en later op Whatsapp, was dan daar de dag dat we een date hadden.

Hoe werkt dit ook alweer?

Jeetje wat een zenuwen had ik zeg.. Ik was even vergeten dat dat er ook allemaal bij hoorde. Punt 1: wat ga ik aandoen? Ik wil er uit zien alsof ik mijn best heb gedaan, maar niet té. Na zorgvuldig overleg met mijn beste vriendin kwam ik uit op een simpel setje met een jeans, een blousje en mijn sneakers. Ik heb al een eeuw niet meer op hakken gelopen, dus laten we dat eerst maar weer even oefenen voor ik ze aandoe in het openbaar. Punt 2: waar spreken we af? Ik wil niet kansloos op een terrasje zitten wachten, maar ook niet thuis afspreken. We gaan voor de meest romantische optie, een parkeerterein. Om daarna samen naar dat terrasje te lopen.

Een echte date

Al whatsappend loop ik naar de afgesproken plaats en kijk voorzichtig om me heen of ik hém zie. Nee nergens een lange man te bekennen, vreemd! ‘Hey’ hoor ik achter me en ik draai me om. Daar staat hij de man met de strakke kaaklijn die bij defensie werkt. Ja je leest het goed, ik heb lang weg gelaten. Dat is hij namelijk niet, hij neemt blijbaar gewoon hele slimme foto’s. Het geeft niets, want na een ongemakkelijke start kletsen we net zo gezellig verder als dat we op whatsapp al deden. We gaan zitten op een terrasje, kletsen en flirten wat, dit is een geslaagde eerste ervaring!

Awkward!

Het wordt laat en we lopen naar de auto’s terug, we raken niet uitgepraat. Hij loopt als een echte gentleman mee naar mijn auto en dan is daar dat moment. Afscheid nemen.. Hij pakt mijn arm, leunt dichter naar me toe.. hij gaat er voor! En ik? ik ga voor de awkward 3 kussen en gooi mijn hoofd opzij! Gevolgd door een over enthousiaste: ‘was gezellig!’ hij zwaait me uit en loopt naar zijn auto. Ik stap ook in mijn auto en schaam me eerst even een minuut kapot.. daarna rijd ik naar huis.

Als ik thuis kom kijk ik op mijn telefoon en zie ik een berichtje van M.: ‘Het was gezellig, nog een keer afspreken?’ YES ik heb het niet verpest. Ik reageer met lijkt me erg leuk en ga slapen. Wauw.. 2 dates ik ben op de goede weg.

Liefs, Ilse

4 gedachten over “#2 Meisje op 33 – Dateleed

  1. Pingback: Liebster Award
  2. Pingback: Liebster Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s