DIY Stokke Tripp Trapp pimpen

Via prikbord kocht ik voor een prikkie een tweedehands Stokke Tripp Trapp. De vorige eigenaar was een moeder van 4, nummer 4 was een achteraankomertje. De stoel was speciaal voor nummer 4 gekocht, maar omdat hij zo opkeek tegen zijn oudere broers en zus ging hij natuurlijk niet als een baby in de kinderstoel zitten. Nee nummer 4 wilde ook op een grote stoel en dus kon ik deze beauty kopen voor een prikkie. Mijn baby is namelijk de eerste baby en ze is al blij dat ze gezellig bij me kan zitten aan tafel.

Nieuwe look

Het eerste jaar is de vertrouwde stoel in zijn oude naturelle staat gebleven. Toen de situatie, ons huis en interieur veranderde was ook de stoel toe aan een nieuw jasje. Ik wilde iets stoers, persoonlijks, nog wel iets meisjesachtigs en het mocht niet te duur zijn.

How-to

Een nieuwe stoel was duidelijk té duur en de huidige stoel was nog bijna in perfecte staat. Van een ander project wat ik later nog zal uitlichten had ik krijtbordverf over. Precies wat ik nodig had voor die stoere uitstraling. Als eerste heb ik de stoel volledig opgeschuurd en daarna stofvrij gemaakt. Als tweede heb ik de stoel in meerdere lagen krijtbord verf gezet zodat het mooi dekkend was. Als finishing touch plakte ik een naamsticker op de stoel. Precies het meisjesachtige detail dat ik zocht.

Sanne’s eigen grote meidenstoel. Stoer en Girly, precies zoals Sanne!

Wat ik gebruikt heb?

1. Schuurpapier van de hobbywinkel

2. Krijtbordverf van de Action

3. Naamsticker van Naamelijk

Wist je dat?

Een leuk weetje: Met deze foto won ik €15,- shoptegoed. Naamelijk doet vaak mee of organiseert give aways. Neem dus zeker een kijkje op hun instagrampagina.

Heb jij ook DIY projecten in huis? Of heb je nog leuke tips? Die zijn altijd welkom! Let me know in the comments!

Liefs, Ilse

Disclaimer: deze blog is geen samenwerking, ik ben gewoon groot fan van de mooie stickers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s