Liebster Award

Meisje op 33 is genomineerd voor de Liebster award! Hoe leuk is dat? De Liebster award is een virtuele award voor beginnende bloggers. Ik ben nog niet eens een maand online dus ik voel me vereerd! Bedankt psCheryl

Er zijn mij 10 vragen gesteld, ben je benieuwd naar de antwoorden? Lees dan snel verder.

 1. Wat vind je het leukste aan bloggen?

  Ik ben altijd al een creatief wezen geweest en hield al een tijd een eigen dagboek bij. Sinds ik ‘alleen’ ben kreeg ik steeds meer de behoefte om dit te delen. De interactie met andere mama’s online vind ik top!

 2. Welke blogpost is het vaakst gelezen?

  Iedere zaterdag plaats ik een ‘dateleed’ verhaal die erg goed ontvangen word. Daten vond ik erg moeilijk in het begin en ik kon verrassend genoeg niet zoveel ‘eerlijke’ verhalen vinden online. Ik wil een taboe doorbreken, maar vind het tegelijkertijd ook heel spannend om het te delen. Verder ben ik nog maar pas begonnen met bloggen dus mijn cijfers schieten nog niet door het plafond.

 3. Welk liedje heeft jou recent geraakt?

  Ik ben een heel gevoelig persoon en heb het liefst altijd muziek om me heen. Momenteel kan ik me goed verplaatsen in ‘in my blood’ van Shawn Mendes. Het leven als alleenstaande moeder is soms best eenzaam en angstig, maar opgeven isn’t in my blood. Ook zing ik graag keihard mee op ‘mind made up’ van Wulf, omdat ik nogsteeds 100% achter mijn keus sta.

 4. Waar kun je echt van genieten?

  Natuurlijk van mijn dochter, altijd op nummer één. Maar ik wil ook even benoemen dat ik van mijn ‘alleen-weekenden’ geniet. Als Sanne naar haar vader is en ik met mijn vriendinnen weg kan ben ik weer even gewoon dat meisje van 24.

 5. Wat is jouw guilty pleasure?

  Oké die is heel gross.. ken je dr. Pimple Popper op youtube? Niet? Neem even een kijkje, ik weet niet waarom maar ik blijf er naar kijken.

 6. welke mama-blogger is je voorbeeld?

  Ik ben enorm fan van Kim Jacobs (Alboe) en Annic ten Duis is mijn grote voorbeeld. Niet persé als mommyblogger, maar op ondernemers gebied.

 7. Wat is jouw favoriete kidsproof hotspot?

  Ik heb een blog geschreven voor psCheryl over mijn favoriete kidsproof hotspot, deze is nog niet online gekomen dus houd haar blog in de gaten! Tipje van de sluier? Het gaat over ons tripje naar Utrecht en op mijn instagram staan wat foto’s.

 8. Vertel iets wat nog niemand van je weet.

  Ik ben een extreem onzeker meisje, bijwerking van de verbroken relatie. Ik werk er aan, maar het heeft tijd nodig.

 9. Waar kun je je s’ nachts voor wakker maken?

  Eigenlijk voor niets, ik hecht veel waarde aan mijn nachtrust. Als je het dan doet, geef me dan iets te eten. Ik ben dol op caramel.

 10. Wat zijn je dromen voor de toekomst?

  Mijn droom is toch wel om Meisje op 33 groot te maken. Ik wil mezelf blijven verbeteren en blijven groeien.

Liebster-Award

Dan komen hier de blogs die ik nomineer voor deze toffe award!

Hier komen ze:

 • mijngelukje – een persoonlijke blog van alleenstaande mama Kirsten met de beste shoptips
 • Blog2Inspire – voor je wekelijkse Mommy Monday, Wisdom Wednesday en Fashion Friday.
 • mamamatsise – een persoonlijke blog met liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder

De ‘regels’ voor de genomineerden:

 • Bedank degene die jou heeft genomineerd
 • Post een link naar mijn blog in jouw bericht
 • Zet een foto van de Liebster Award op jouw blog
 • Beantwoord alle vragen die je gesteld zijn
 • Nomineer zelf 3-5 bloggers en hun blog
 • Bedenk zelf 10 nieuwe vragen die jij graag wilt stellen
 • Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost

De vragen die ik aan de genomineerden stel:

 1. Waarom ben je gaan bloggen?
 2. Welke blogpost is het vaakst gelezen?
 3. Hoe kun jij relaxen?
 4. Waar zie je jezelf over 5 jaar?
 5. Wat is jouw guilty pleasure?
 6. Naar welke blogger kijk jij op?
 7. Wat wil je graag bereiken met je blog?
 8. Waar zou je heen willen reizen en waarom?
 9. Wat was je laatste aankoop? kun je er iets over vertellen?
 10. Voeg je laatst geplaatste foto van instagram toe en vertel er iets over.

cropped-meisjeop33-volledig-wit2.png

Ik heb mijn best gedaan om originele vragen te bedenken en zou het erg leuk vinden als de genomineerden laten weten dat ze de vragen hebben beantwoord in de vorm van een blogpost. Succes!!

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s