It’s my Birthday: 25

 

Happy Birthday to me! Ik mag dit jaar 25 kaarsjes uitblazen. Dat is al een kwart van een eeuw. Toen ik jonger was keek ik echt uit naar THE BIG TWO FIVE. Dan zou ik me toch een feest gaan geven, dansen en drinken tot ik niet meer verder kon.

In werkelijkheid is dit net even wat anders. Mijn 25ste verjaardag is mijn eerste verjaardag als alleenstaande moeder. Mijn eerste verjaardag die ik in mijn eigen huisje vier en mijn eerste verjaardag die ik zonder mijn oma moet vieren. Dat haalt er wel wat feestelijkheid van af. Het wordt dit jaar dus gewoon net als anders gevierd, met familie en vrienden om me heen. Een kamer gevuld met liefde en de geur van versgebakken taart. Het was een gek jaar en vandaag vieren we het leven en het geluk wat daar bij hoort.

Als ik de 25 kaarsjes uitblaas met wat hulp van Sanne doe ik een wens en hoop ik volgend jaar een wat feestelijkere blog te schrijven.

 

En even tussen jou en mij, THE BIG TWO FIVE gaat wel degelijk gevierd worden. Mijn twee beste vriendinnen en ik gaan binnenkort een weekendje naar Amsterdam om de bloemetjes buiten te zetten. Daarnaast staan er 2 leuke concerten en een te gaaf festival de planning van het jaar 2018. Waarom zou je je verjaardag maar één dag in het jaar vieren? Ik ga het hele jaar genieten van mijn vijfentwintigste levensjaar!

Heb jij je 25ste verjaardag uitgebreid gevierd? of was het niet zo’n big deal? Let me know in the comments.. Oh en als je nog tips voor me hebt.. ik vier het het hele jaar! Alles is welkom.

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s