Dag april en Hallo mei

Waar blijft de tijd? De maanden schieten achter elkaar voorbij. Het was weer een maand met heel veel leuke dingen.. Ik neem je mee!

We hebben tropische temperaturen gehad. We hebben gespeeld op het strand en in bikini in de tuin gelegen in het begin van april..

En zo snel als het mooie weer kwam, ging het ook weer weg. Inmiddels spoelen we bijna weg zoveel regen valt er. De winterjas komt weer even terug van zolder.

img_20180401_085630_310876921889.jpg

Meisje op 33 ging officieel online. Alhoewel ik nog wat zoekende ben naar mijn online identiteit en wat werkt ben ik al super tevreden. Mijn bekendheid begint wat te stijgen en mijn te behalen doelen komen steeds meer in zicht. Wat ik het meest spannend vond om te delen krijgt de hoogste cijfers, namelijk mijn dateleed. Nummer 1, 2 en 3 staan online en omdat ik met terugwerkende kracht schrijf heb ik nog genoeg om met je te delen! Mijn bevallingsverhaal en het vervolg daarop heb ik met je gedeeld. Het viel volgens de verpleegkundige onder de categorie zware bevalling, maar ik vond het allemaal wel meevallen.. Ik hoop dat dit andere aanstaande moeders wat hoop en kracht geeft! You can do this! En heb je Kane’s stoere kamer al gezien? Yessica verteld er over in de roomtour!

20180403_1642422026381234.jpg

Sanne’s haar werd voor de eerste keer geknipt! En dat vond vooral ik heel spannend. We hebben alleen wat puntjes laten knippen en de lok die voor haar ogen hing iets meer in het haar laten vallen. Ze heeft zulke mooie krulletjes en ik ben bang dat die verloren gaan. Ik heb nooit lang haar gehad (staat me ook niet zo mooi) en ik wil Sanne dus als ze iets groter is ook zelf de keus geven wat ze met haar haren wil.

Oscar en Sanne worden steeds dikkere vriendjes! Ze kunnen op momenten niet met en ook zeker niet zonder elkaar. Ze leren zo veel.. het is prachtig om naar te kijken!

20180427_1118341532261524.jpg

20180427_111857100222120.jpg

20180427_111843270254891.jpg

We gingen naar Koningsdag bij ons op het dorp. Wie mij op Instagram volgt heeft onze hele dag kunnen meekijken. We zijn gestart bij opa en oma thuis, waar we met z’n 4en verder zijn gegaan naar opaatje in het bejaardenhuis. Hier kwam de fanfare spelen en stonden de opgekroonde fietsen van alle kinderen. Van hieruit zijn we met de stoet meegelopen naar de tent op de Kaai waar muziek werd gedraaid en spelletjes gespeeld konden worden.

Sanne is voor het eerst geschminkt en bleef daar verrassend netjes stil voor zitten. Ze was zo blij met het resultaat, ze bleef maar roepen waaauw Sanne Mooooi! En natuurlijk ging ze ook in de speelwagen waar ze helemaal zelf naar boven klom (voor mama een hartverzakking hier en daar) en ook zelf weer veilig naar beneden kwam. Na wat proberen raalte ze in de ballenbak en je begrijpt dat ze daar natuurlijk niet meer uit kwam. Je raad al wie er nog meer de ballenbak in kon? Juist, moeders dus. Al bij al was het een hele vermoeiende maar super fijne dag!

Een dag na de Koning vierden wij nog een feestje! Ik mocht 25 kaarsjes uitblazen en schreef daar uiteraard ook een blog over! Geen groots gebeuren, wat familie en een zelf gebakken taart. Dit hele jaar ga ik het leven als 25-jarige vieren!

En toen waren we al aan het einde van de maand aangekomen! Wat waren jouw hoogtepunten in April? Ik ben nu al benieuwd wat mei ons gaat brengen.

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s