#4 Meisje op 33 – Dateleed

Vorige week kon je meelezen hoe mijn tweede date met M. verliep. Als je nog niets af weet van mijn panicattack wil ik je adviseren even terug te lezen. Ik liet je waarschijnlijk een beetje onvoldaan achter, de blog stopte voor het einde van mijn date. Ben je benieuwd hoe het eindigde? Ben ik over mijn paniek heen gekomen? Kijk dan snel mee.

Ik ben in gedachten terwijl M. zich bezig houd met de kachel. Waar maak ik me nou zo druk om? Het is niet mijn eerste keer, dat is namelijk al bijna 10 jaar geleden. Ik heb al een kind gekregen, dus alles werkt naar behoren. En M. is echt een leuke en aardige jongen. Met mijn beste vriendin ben ik in theorie al 100x op dit punt aangekomen en we waren het er unaniem over eens dat ik weer wel eens wat aandacht kon gebruiken. Wat ben ik nou toch moeilijk aan het doen?

Adem in.. adem uit.. maak het niet groter dan dat het is.

Diep in gedachten

‘Hoi? Wil je nog iets drinken?’ hoor ik ineens. Oeps ik was iets te ver in mijn gedachten verzonken. ‘Ja graag’ antwoord ik en zet anders een gezellig muziekje op. Misschien kan ik daar een beetje van relaxen. De top 40 komt uit de speakers.

Ik schud mijn schouders los en maak het mezelf gemakkelijk op de tuinstoel. Oké ik ga er voor!

M. komt terug en ik besluit dat we uit deze awkward sfeer moeten komen en begin weer een beetje te flirten. We kletsen verder als voorheen en de spanning bouwt zich steeds meer op. Goede spanning dit keer.

Daar gaan we dan

We weten allebei wat we willen. Het flirten gaat steeds een stapje verder en voor je het weet zitten we samen in één tuinstoel. We hebben in twee dates tijd zoveel gepraat dat we daar nu wel klaar mee zijn. We zijn overgegaan op een andere manier van communiceren. De manier waarbij je wel je lippen gebruikt maar geen geluid produceert. Ik voel de paniek weer op komen, ik denk te veel na. Adem in.. adem uit.. Ook hij voelt de spanning en stelt me gerust.

‘Forceer niks, je bent hier om een leuke avond te hebben en zodra je het niet meer leuk vind stoppen we gewoon’.

Waar komt deze jongen toch vandaan? Hij zegt precies de goede dingen en ik voel me meteen een stuk beter.

Dé perfecte zomeravond

De avond gaat over in de nacht en zelfs dan voel je de zomer nog. Een warm briesje blaast voorbij. Het haardvuur knettert op de achtergrond en Niall Horan zingt zwoel ‘Slow Hands’. Dit is een nacht die ik nooit meer zal vergeten. Ik zet mijn gedachten uit en we genieten van elkaar. De hele nacht, samen onder de sterren.

Midden in de nacht rijd ik in mijn Ford Ka naar huis, moe maar voldaan. Nagenietend van een heerlijke avond. Niall komt weer voorbij op de radio en ik zing keihard mee! Bedankt M. jij hebt mijn zorgen voor één nacht weggenomen en door jou ben ik weer een stapje dichter bij mezelf.

Liefs, Ilse

Een gedachte over “#4 Meisje op 33 – Dateleed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s