Moederdag

Vandaag is de dag, het is moederdag. Mijn eerste moederdag alleen.. Nou dat is niet helemaal waar natuurlijk. Mijn eerste moederdag met Sanne én Oscar. Dat klinkt al een stuk gezelliger!

Hoe gingen de eerste twee moederdagen?

Ik zou me nu misschien anders moeten voelen? Maar deze moederdag is voor mij niet veel anders dan de vorige twee. Ook toen stond ik mijn eigen ontbijt te maken én moest ik die ook zelf opruimen. Oké ik kreeg wel kadootjes, maar die kwamen 3 dagen later binnen. En volgens mij had ik er één zelf besteld, maar dat achterwege.

20180513_074619-01.jpeg

Nieuwe tradities

Toen ik gisteren avond alles aan het klaarzetten was voor het ontbijt op bed dacht ik heel even niet meer aan die twee mislukte moederdagen. Wel dacht ik aan een nieuwe traditie met míjn gezinnetje. Ontbijt op het grote bed met z’n allen. Nu verzorg ik dat nog, maar ik hoop dat Sanne over een paar jaar de hint begrijpt. (En anders stuur ik even een linkje van de blog door, ha ha) We eten yoghurt, fruit en drinken een sapje. Voor de mini een broodje kaas, want dat is nu eenmaal haar lievelings. Onbeperkt kruimelen mag vandaag, want het beddengoed steken we gelijk in de was. Daarbij is het wel verplicht dat er dikke knuffels, natte zoenen, kopjes en kroeltjes worden uitgedeeld. Aan mij en aan elkaar. Dit voelt niet als mijn dag, maar die van ons.

IMG_5199

Een kadootje voor jezelf is nogal zielig

Een kadootje zat er niet in dit jaar, want écht iets voor mezelf kopen vond ik nogal zielig. Vooral ook heel onnodig, want het gaat uiteindelijk meer om de tijd die je samen doorbrengt dan om de materiële zaken. Er kwam op Instagram een actie voorbij van de Wehkamp. Als je je moeder (of ‘een’ moeder) zou taggen met een reden waarom zij het verdiende om te winnen, maakte we allebei kans op een beautypakket t.w.v. €200,- van l’Oreal Paris. Aangezien het mijn eerste partnerloze moederdag was en mijn moeder haar moeder (snap je het nog?) is verloren dit jaar.. Leken me dat genoeg redenen om mee te doen aan de actie. En geloof het of niet, ik won nog ook! Vrijdagmiddag kwam er een super mooi gevuld pakket bij me binnen met super fijne producten! Dat maakt onze moederdag toch net wat specialer! Bedankt Wehkamp en L’Oreal Paris!

IMG_5219

Hoe vier jij altijd moederdag? Heb je vaste tradities of laat je je verrassen?

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s