#6 Meisje op 33 – Dateleed

Mister X.

Als ik hem moet beschrijven in 3 woorden kies ik voor:

lang, charmant en arrogant.

Hij heeft een blik in zijn ogen die ik niet kan weerstaan. Hij heeft een goed lichaam, goede baard en iets jongensachtigs. Zoals ik vorige week al zei: ‘hij is zo’n jongen waarvan je weet hier moet ik niet aan beginnen, maar het toch doet.’

It’s a match

Het is augustus 2017 en mijn avontuur met M. is al even tot een einde gekomen. Tijd voor een nieuw avontuur. Ik besluit weer op Tinder te gaan en ik swipe er op los tot er opeens een match ontstaat. Zo’n match die je niet verwacht. Mijn zelfvertrouwen was op dat moment net voorbij het laagste punt op weg naar boven, maar ik had niet gedacht dat een jongen als X. met mij zou matchen. De eerste dagen hoorde ik niks. Zaterdag -op zondag nacht was het er ineens, het bericht ‘Hey, hoe is het’, midden in de nacht. Ik reageerde niet, want hij had waarschijnlijk in een dronken bui zijn berichtje gestuurd en wat had ik daar nou aan? Toch liet ik de match wel staan. Het bleef stil.

Hij heeft iets…

Er was in de buurt iets te doen, een heel weekend feest. Mijn vriendin uit Rotterdam kwam en Sanne ging naar haar vader. Party hardy dus! We dansten wat en dronken een biertje en ineens zag ik een bekend gezicht. Hij was het, de match die midden in de nacht een berichtje stuurde en waar ik nooit meer iets van had gehoord. Of iets van me heb laten horen. Daar stond hij, met zijn jongensachtige blik in zijn ogen. Ontzettend zelfverzekerd en hij lijkt nergens iets om te geven. Ik ga niet naar hem toe, het is girls night! Maar mijn ogen blijven steeds naar hem toe gaan. Mister X.

wat is dat toch die aantrekkingskracht?

Dag 2

Zoals ik dus al zei was het een heel weekend feest. Al vroeg gingen we weer op pad en dus ook aan het bier. We hadden het gezellig, we hadden het naar ons zin. Just us girls! Toch bleef ik stiekem hopen dat X. ook op zou komen dagen. Het werd steeds later op de avond en steeds drukker in de tent, mijn vriendin en ik gingen op zoek naar een plek waar we de ruimte hadden om fatsoenlijk te staan, dansen en ons drankje drinken. En BOEM daar stond hij, recht voor mijn neus.. X.

Hij groette me en het was echt zo’n awkward situatie dat je eerst achter je kijkt om zeker te weten dat hij het wel tegen jou heeft. Hij had duidelijk te veel gedronken en was goed aangeschoten, net als ik en alle anderen in de tent. Zo ook mijn vriendin die ik om de haverklap kwijt was. We kletsten, we lachten en dronken nog meer. Hoe het precies kwam weet ik niet meer, maar we stonden ineens erg dicht tegen elkaar aan en er was een zoen. Een hele goeie zoen.

Zo een waar je echt kriebels van in je buik krijgt.

Zo een had ik al heel lang niet meer gehad. Hij kijkt me recht in mijn ogen aan, met die ondeugende blik en zegt: ‘Dit wilde je toch?’ Huh wat? Mijn mond valt open, wat zegt hij nou? Zegt hij dit echt hardop? ‘Ja, waarom kom je anders hier staan?’ Hier weet ik echt geen antwoord op te geven.. Als ik zeg dat het toeval is gelooft hij me toch niet.

Let it go

Ik besloot gewoon maar geen antwoord te geven. Het maakte ook niet uit, want hij was de jongen die me in een dronken bui een berichtje stuurde en me nu in een dronken bui zoende. En ik kon de boost voor mijn zelfvertrouwen goed gebruiken. We hadden een leuke avond. Gepraat, gelachen, gedronken, gezoend en aan het einde van de avond zelfs nummers uitgewisseld. We zeiden gedag en nadat ik mijn vriendin had terug gevonden, die niets van het hele gebeuren heeft meegekregen, liepen we naar huis. Als twee giechelende schoolmeisjes liepen we naar huis en bespraken we de hele avond en ja hoor wie komt er voorbij gereden? Mister X. Hoe doet hij dat toch steeds? Een laatste groet, maar geen kus. We sluiten deze avond af en ik ben benieuwd wat het me zal brengen. Als ik ’s nachts in mijn bed kruip, kan ik die blik in zijn ogen niet vergeten en die zoen beleef ik nog zeker 10 keer..

wat doet deze jongen toch met me?

 

Lees je weer mee? Volgende week?

And don’t forget to follow me on Instagram en Facebook!

Liefs, Ilse

3 gedachten over “#6 Meisje op 33 – Dateleed

    1. Haha Mell! ’t is geen Yesenaer en de oplettende kijkers moeten me gezien hebben op mosseldag 🙈 ik hou het lekker voor mezelf

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s