Roomtour Joyce

Joyce is een #instamom die ik via via ben gaan volgen, zoals ik zo veel andere mama’s volg. Toen ik ging nadenken over een roomtour rubriek op de blog vielen haar prachtige foto’s me op. Daarom laat ik Joyce vandaag het woord doen, neem een kijkje in de kamer van Jayden.

DSC_0161-01

Toen Joyce en haar vriend in 2014 hun eerste huisje kochten onstond er gelijk al liefde voor monochrome details. Alle wanden in huis werden dus wit, met één grijze er tussen. Iets te enthousiast was Joyce met het plakken van een muursticker op de slaapkamer ‘always kiss me goodnight’. Het ging niet zoals de bedoeling was en de sticker zat hardstikke scheef waardoor ze zich er al snel aan ging storen. Na een paar maanden was het uit met de pret en trok Joyce de sticker van de muur met als gevolg een beschadigde muur… De muur moest opnieuw geschilderd worden. Dankzij haar broer kwam Joyce op het idee om de kleur Early dew/ olijfgroen te gebruiken. Na wat google research was ze meteen verliefd. Haar eigen slaapkamer werd er mee geverfd en er werd een besluit genomen dat de toekomstige kinderkamer ook die kleur zou krijgen. Het geslacht van de baby was onbekend en dit was ‘genderneutraal’.

20180208_132209-01

Toen alles op z’n plaats stond en geschilderd was met hulp van Joyce’s vader en broer vond ze de kamer toch wat aan de kale kant. Haar moeder is heel creatief, ze heeft voor het gezinnetje de lakentjes, het boxkleed, het babynestje en de lamp gemaakt. De eerste gedachte was dus ook weer iets zelfgemaakts, zoals een vlaggenlijntje met verschillende stofjes die in de babykamer voorkomen. Maar opeens zag Joyce bij een ander dat er Dots muursticker werden gebruikt, dat vond ze zo leuk dat ze meteen 100 matzwarte muurstickers bestelde bij 101muurstickers.nl. Samen met haar moeder heeft ze er een zondagje voor uitgetrokken om deze allemaal op te plakken. Nu voelde de kamer echt bijna als af, alleen de twee korte muurtjes naast de deur moesten nog gevuld worden.

20180414_172158-01.jpegOp de korte muur plaatste ze een lege posterlijst. De poster was nog afhankelijk van het geslacht van de baby en zou dus later gevuld worden. Haar vriend was als kind fan van tijgers dus vond ze het leuk om bij een jongentje ook een tijger detail in de babykamer toe te passen. Ze vond de poster Roar van A Little Lovely Company bij welovedeco.nl.

Op Instagram zag Joyce dat er een #ikeahack gebruikt werd. Bekvam kruidenrekjes als boekenplankjes. via de Bekvam # is ze gaan zoeken op instagram en kwam zo op veel ideeën. Iemand gebruikte ‘m ook ondersteboven als een soort kapstokje. Dit vond ze zo’n leuk idee dat het op de kamer van Jayden ook is toegepast.

 

 

Joyce: “Wat misschien ook opvalt aan het kamertje is dat ik fan ben van arrows/pijlen. Deze zijn van de indian collectie van Jollein. Ook vind ik het leuk om spulletjes aan te schaffen met Jaydens naam erop. Zo is de geboorteposter van printcandy.nl  de leuke houtenblokken van hipenhout.nl. Hier hebben ze trouwens een super service! Ik wou de houtenblokken gebruiken bij de geboortefoto en omdat ik het geslacht niet wist had ik natuurlijk 2 namen. De houtenblokken die ik heb zijn daarom dubbel bedrukt. Ene zijde Jayden en de andere zijde is nog steeds geheim.

Joyce houd niet van te veel poespas en tierenlantijntjes dus ze koos voor neutraal, strak en witte meubels. Natuurlijk ging daar weer wat google research aan vooraf. Ze vond een set die perfect bij haar wensen aansloot, de bopita corsica lijn. Ze ging op zoek naar een winkel die dit verkocht om de set in het echt te bewonderen. Joyce en haar vriend gingen naar babyland Zaandam en slaagde daar uiteindelijk voor de gehele babyuitzet.

DSC_0386-01

Omdat de Bopita Corsica lijn een XL commode bevat met maarliefst 6 laden in plaats van 3 hoefde ze er geen kast bij te nemen. Zo was er in de kinderkamer ruimte over om een leuk hoekje te creeëren met een schommelstoel en leesboekjes.

Joyce blijft veranderen in het kamertje en inspiratie opdoen op instagram. Zo stuitte ze op een kamertje die ook veel tipis had. Zij hadden een arrow en een tipi op het geboortekaartje van Jayden en nu is Joyce’s moeder bezig om een tipi kussen en een tipi slinger in monochroom style te maken. Hoe leuk is dat?

Ben je benieuwd naar derest van Jaydens kamer? Neem dan een kijkje op de Instagrampagina van Joyce voor nog meer mooie plaatjes en inspiratie!

Ben je hierdoor geinspireerd geraakt of zou je zelf een kijkje in je kinderkamer willen geven, laat het me weten in de comments of vul het formulier in op de contact pagina.

Liefs, Ilse

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s