Zara Shoplog

De zomer komt er aan! Al zou je dat op dit moment niet helemaal zeggen. Ik kwam er met de warme dagen al snel achter dat ik voor Sanne niet zoveel ‘passende’ kleren heb. Lange broeken en topjes/vestjes in overvloed, maar t-shirtjes en shortjes leek ik steeds mis te grijpen. Ook was ik de donkere kleuren ineens beu. Geen grijs, zwart, donkerblauw en donkergroen meer.. Kom maar op met de fleurigheid!

ZARA it is

Ik volg zoveel leuke instashops, maar ik eindig toch vaak bij de H&M of de Zara. Waarom? Het is budget proof. Het is helemaal on trend. Vaak snelle levertijd. Deze keer was het de Zara waar ik binnen no-time mijn virtuele winkelmandje vol had. Waar ik in de winter meer neigde naar de monochrome trend, leek het nu of ik door de regenboog was gelopen! Van al die kleurtjes en printjes kun je alleen maar vrolijk worden.

IMG_5158 (1).JPG

Mijn Keuzes

Ik koos voor fruit, bloemen en lekker tropical. Een mix tussen wit, pastel en felle kleurtjes en natuurlijk denim. In Sanne’s kast liggen elk seizoen denim items. Makkelijk om mee te spelen en altijd goed te combineren.

V.l.n.r – v.b.n.o.

 1. Top (14,95) Broek (17,95)
 2. Set (9,95)
 3. Short (7,95)
 4. Top (9,95) Rok (16,95)
 5. Romper (9,95) Short (14,95)
 6. Set (9,95)
 1. Dit was de duurste set, maar ik kon het gewoon niet laten liggen! mijn flowerchild zou hier zo mee stralen de hele zomer. de broek is van een goede kwaliteit en kan zelfs de ruigste speelpartijen aan. de top is heerlijk luchtig.
 2. Als ik dit setje zie denk ik aan warme zomerdagen. Een fijn stofje.
 3. Roze en geel, laten dat nou mijn fvoriete kleuren zijn. Hoe vrolijk wordt je hier van?
 4. Dit is echt mijn favoriete top! Mooie kleur roze, bloemetjes, vrolijke mouwtjes en toch de stoere touch die ik zoek voor Sanne door de tekst ‘whatever’ op de voorkant
 5. Ik had deze romper op instagram al zoveel voorbij zien komen en ik ben nou eenmaal nogal trend gevoelig. hoe leuk zijn de vrolijke catussen met zonnebril op?
 6. Dit setje had ik ook op Instagram voorbij zien komen, a lot! Ik werd aangetrokken de kleur en werd verliefd op alle dieren! vrolijke vogeltjes, tijgers en flamingos. Sanne is er echt gek op.

IMG_5180

Ben je benieuwd hoe ik deze setjes stijl? Vergeet me dan niet te volgen op Instagram en Facebook! Daar komt regelmatig een OOTD voorbij! Ook zo’n zara fan? Of heb je nog goede shoptips? Please let me know in de comments!

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s