#9 Dateleed – Meisje op 33

Niet iedere Tinder match krijgt het genoegen om met me op date te gaan. Het is en blijft een vleeskeuring, dat geeft niets. Maar als de inhoud niet matcht bij het plaatje wat in mijn hoofd zit ben ik er al snel klaar mee. Hoe vaak het is voorgekomen dat ik oprecht dacht dat ik gefilmd werd op het moment dat ik een berichtje las is niet meer op twee handen te tellen. Dat je echt denkt, je neemt me in de maling!

Lekker standaard

Zo was daar R. met prachtige foto’s. Niet een man waar ik zomaar op zou vallen als ik hem tegen kom in de kroeg. Over het algemeen val ik op lange mannen met donker haar en R. was meer een blonde surfdude. Hij zag er erg nonchalant uit op de foto’s en dit trok me tot hem aan. De eerste chatberichtjes waren lekker standaard, ‘hoi’ en ‘hoe is het’, ga zo maar door. Tot hij besluit door mijn foto’s te scrollen. Op 1 foto ben ik namelijk te zien met een klein mensje (onherkenbaar) aan mijn hand.

‘Is dat je kindje?’

vraagt hij. Heel simpel antwoord ik ‘Ja’ en ik besluit zijn reactie even af te wachten, de meeste haken hier namelijk af.

Are you kidding me?

Superblij reageert R. ‘goh, wat leuk!’ Ik weet nog dat ik op dat moment dacht, nou dat is een goed teken. Al snel volgen er vragen of ik nog een kinderwens heb en hoeveel kinderen ik graag in totaal wil hebben, hmm beetje vreemd wel. Hier houd het echter nog niet op… Wat leuk dat ik ook blond (even een bedankje naar mijn kapster) ben met blauwe ogen, wat zouden we mooie witte kindjes krijgen! Oké dan, tijd om het af te kappen! Als hij ook nog opmerkingen gaat geven dat het fijn is dat ik nog jong ben en dus ‘lekker vruchtbaar’ kijk ik echt een momentje om me heen om de verborgen camera te zoeken.

Ik besluit de chat af te sluiten met de vraag of hij op zoek was naar een vriendin of naar draagmoeder?

*klik* match opheffen.

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s