#10 Meisje op 33 – Dateleed

Na de man die eerder op mijn vruchtbaarheid viel dan op mijn blauwe ogen  (what!?) was ik helemaal klaar met Tinder. Tijd voor een girls night out dus. De enige remedie na al het dateleed. Hapjes, drankjes en gezellige praatjes. Meiden onder elkaar.

Even anders

Het ene moment bereid ik me voor op een girls night out, gezellig bijkletsen met mijn vriendin en het andere moment hoor ik dat we nog twee jongens op gaan halen op weg naar de stad!? Even schrok ik er van en ik zag mijn avond wat somberder in, jammer.

Ik was er zo aan toe.

Eenmaal in de stad aangekomen is het wat ongemakkelijk, de jongens kennen mij niet en wederzijds. We kennen wel allemaal mijn vriendin, dat hebben we al gemeen.

Drinks

Twee drankjes later gaan de gesprekken al een stuk soepeler. Nu is het eerder hey! we hebben een gezamelijke vriendin laten wij ook vrienden worden in plaats van hmm.. we zijn hier allemaal met dezelfde vriendin, maar we kennen elkaar niet.

Doe nog maar een rondje dan, ik voel gezelligheid aankomen!

Rebound?

Heel wat drankjes later is het erg gezellig! We blijven maar kletsen en dansen wat af. Iedereen heeft het naar zijn zin en hoe het opeens zo is gekomen weet ik niet meer (alcohol…) maar één van de vrienden zoent me en ineens kom ik tot de conclusie dat ik hem eigenlijk wel leuk vind.

Van onbekenden naar zoenen..

in een korte tijd.. niet mijn beste moment.

Contact

De volgende dag vertrek ik met mijn vriendin een weekendje weg en met mijn katerhoofd en iet wat haast vergeet ik mijn telefoon. Gaan we dit contact nog verder oppakken of laat ik het hier bij? Check het volgende week!

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s