#12 Meisje op 33 – Dateleed

Het is al een tijdje stil op de o zo geliefde dateleed pagina. Hoe dat nou komt? Dat zal ik je vertellen. Er is een nieuwe man in mijn leven! Het einde van een tijdperk is genaderd, géén #singlemom meer! Het is nu tijd voor #couplegoals. Vlinders in mijn buik en non-stop een smile op mijn gezicht. Degene die mij volgt op Instagram heeft dit gisteren al kunnen zien, maar toch wil ik hier nog een kleine toelichting geven.

Even voorstellen

Zijn naam is Leon, een echte tall dark and handsome! Maar daarnaast is hij ook de liefste man die ik ooit heb ontmoet. Niet alleen voor mij, maar ook voor Sanne. We zijn nu een maand of 4 samen en hij is al niet meer weg te denken uit onze levens.

Hoe hebben we elkaar ontmoet?

Herrinner je de dateleed blogs nog? Met alle Tinder mislukkingen? 100 keer is blijkbaar scheepsrecht.

Op een saaie avond in het weekend swipete ik naar rechts en hij gelukkig ook!

We raakte aan de praat en ik was al verliefd voor ik hem ooit had ontmoet. Na een paar weken volgde de eerste date en vanaf toen waren we onafscheidelijk. Voor ik hem nog maar zag staan aan de voordeur zag ik een gigantische bos bloemen! Wauw.. dames! de echte gentlemen bestaan dus nog gewoon!

The word is out!

Willen jullie nou meer van hem (en ons) zien? volg me dan op Instagram! Nu het niet meer ‘geheim’ is zullen jullie hem regelmatig voorbij zien komen! Heb je suggesties voor leuke blogs, met en zonder Leon, laat het me dan hier onder weten!

Liefs, Ilse

Advertenties

2 gedachten over “#12 Meisje op 33 – Dateleed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s