2018 – mijn jaaroverzicht

2018 was me het jaartje wel. Ik heb me zelden zo gelukkig en ongelukkig tegelijk gevoeld. Er hebben veranderingen plaats gevonden op persoonlijk en professioneel vlak. Ben je benieuwd geworden? Lees dan verder.

Persoonlijk

2018 was het jaar waarin ik van mijn huis een thuis heb gemaakt. Stukje bij beetje heb ik meubels bij elkaar gesprokkeld (en weer doorverkocht en weer wat nieuws gekocht) Een eigen stijl ontwikkelde zich en ik durf nu echt te zeggen dat ik me niet beter zou kunnen voelen in mijn huis. In februari verloor ik mijn oma, dit heeft me enorm veel pijn gedaan en de pijn is ook nog niet weg. Er zijn zoveel momenten waarop ik ze zo graag even zou willen spreken of iets willen laten zien. In maart vierden we Sanne’s tweede verjaardag! In ons eigen huisje! Wat was het een feest. In april volgde weer een mijlpaal, ik bereikte de leeftijd van 25 jaar. Dan krijg je heel vaak de vraag: ‘en? voel je je nu ook volwassener?’ Nou, ik kan je vertellen dat ik me volwassener ben gaan voelen vanaf het moment dat Sanne is geboren en het neemt toe per mijlpaal en niet per jaar. In April nam mijn opa voor het eerst zijn nieuwe vriendin mee naar de familie en dat was wel even slikken. Erg kort na het verlies van mijn oma vond mijn opa een nieuwe liefde. Wat zijn we blij met haar, Sanne is dol op d’r en ze zorgt goed voor opa. Ik ontmoette totaal onverwacht (via Tinder) de man van mijn dromen. In de zomer nam ik even helemaal de tijd voor mezelf en ik ging voor het eerst naar het buitenland zonder Sanne; naar Sziget festival. Wat was dat een gave ervaring, maar ik vond vliegen zonder Sanne echt oprecht verschrikkelijk, de doemscenario’s hebben de hele vlucht (heen en terug) door mijn hoofd gespookt. Als echte luxepaardjes gingen we ook nog een familievakantie naar Spanje, met de héééle familie! En aan het einde van het jaar verloren we nog twee dierbaren. Mijn oom en mijn opa. Om af te sluiten met iets leuks heb ik een nieuwtje! Leon zijn huis is verkocht onder voorbehoud en dat betekend dat hij zeer binnenkort officieel bij mij intrekt! Lekker aan de slag met het interieur dus (alweer ja!)

Professioneel

Ik startte mijn Blog op! Wat vond ik het spannend, ik ging er vol in en kon er echt mijn ei in kwijt. Ik kreeg zoveel leuke reacties en mijn Instagram kreeg een groeispurt, vooral de dateleed pagina werd goed bezocht, maar daar kwam sneller als verwacht een einde aan. Ook veranderde ik van baan. Ik ben nog steeds werkzaam als verpleegkundige in thuiszorg, maar ik ben nu werkzaam op mijn eigen dorp. Ons kantoor is letterlijk aan het einde van mijn straat en dit vind ik echt heerlijk!

Goede voornemens

Normaal gesproken ben ik niet zo van de goede voornemens, maar ik wil van 2019 een topjaar maken. Een beetje orde in de chaos kan geen kwaad dacht ik dus hier komen ze!

  • Meer geld besparen
  • Eenheid in ons interieur creëren
  • Meer vegetarisch eten

Ik zal je ook nog verblijden met een toelichting. Op het moment dat Leon bij ons komt wonen vervallen er voor mij veel toeslagen en dergelijke, wat natuurlijk logisch is. Ook neemt Leon zijn eigen vermogen mee en dit willen we niet ineens verbrassen. Heel de wereld is bezig met meer duurzaam leven en ik denk dat wij hier wel veel verbeterpuntjes in hebben. I’ll keep you posted! Een ander puntje wat zich aandient op het moment dat Leon bij ons intrekt is weer dat interieur.. Hij neemt ook zijn spulletjes mee en het is nu de kunst om er één prachtig geheel van te maken. Volg me op Instagram, want daar zal ik vaker interieur gerelateerde posts gaan plaatsen! En het laatste puntje, daar was ik al heel goed mee op weg. Sanne en ik aten 1 keer in de week vergetarisch en daar was ik best een beetje trots op. Met drukte in de familie en verandering in het gezin is het er een beetje bij ingeschoten (slap excuus) Wij gaan voor een betere wereld en ik wil dit dus weer minimaal één dag in de week gaan invoeren.

Wat zijn jouw goede voornemens? Let me know in de comments! Oh, heb je nou nog tips voor mij? op het gebied van blag, interieur of vegetarisch eten!? Reageer dan alsjeblieft hier onder of stuur me een berichtje op Instagram! Zou ik heel leuk vinden.

Liefs, Ilse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s