Wie is de mol – aflevering 1

Jahoor, het is weer begonnen! Mijn favoriete Nederlandse tv programma, wie… is… DE MOL? Een programma wat ik vroeger al samen met mijn moeder keek thuis en nu in mijn eigen huis, al append met mijn moeder. Het programma waar ik al veel mensen toe heb overgehaald om mee te kijken, omdat het echt de moeite waard is! Ik vind het leuk dat er sinds een paar jaar in de app een poule kan worden aangemaakt, want ik ben best competitief!

Aflevering 1

Dit vind ik altijd nog lastig, zoveel om op te letten en zoveel wat je dus ook mist. Je moet op basis van weinig/geen kennis voor het eerst je punten in zetten en dit is dus elk jaar ook een volledige gok. Er waren deze aflevering al veel momenten waarop de mol kon toeslaan, er was veel geld te verdienen! En veel keuzes die de mol had kunnen beïnvloeden. Laten we eerst even naar de kandidaten kijken..

Kandidaten

Merel: Zij staat op mijn verdachtenlijst. Ze wil (net als de meeste) voor de vrijstelling gaan in plaats van voor geld. Ze heeft weinig inbreng in de fiets opdracht en met de kisten ging ze ook de fout in…

Jamie: Hier krijg ik weinig hoogte nog van, hij was wel erg ijverig bij de eerste opdracht! Wat juist kan een mol-actie kan zijn. Meer vrijstellingen betekend meer kans dat de kandidaten het geld laten liggen

Evi: Zij staat niet op mijn verdachtenlijst. Ze doet goed mee met de opdrachten, maar ik heb niet het idee dat ze veel meedenkt. Ze laat dingen gebeuren, in de fietsopdracht doet ze precies wat haar gezegd wordt maar leest niet mee op het scherm en staat dan als enige bij de kerk, waardoor het geld ongeldig is.

Evelien: Heeft een klein plaatsje op mijn verdachtenlijst en dit komt vooral door de fietsopdracht. Zij was de enige die een scherm voorop haar fiets had, maar de informatie die voorbij kwam werd niet doorgespeeld. En dit was al voor ze gestopt werden en de antwoorden ook nog door elkaar gingen.

Sinan: ik weet het niet… ik weet het gewoon nog niet… ik krijg geen hoogte van die man!

Sarah: Ik zie ik haar totaal geen mol! Maar dat kan ook gevaarlijk zijn

Robert: Wat gezellig is het vooral dat hij mee is, kan het met iedereen goed vinden. Maar is één van de enige die zijn danspartner niet terug kan vinden…

Rick Paul: Hij voegt nog niet persé iets toe aan het team. Ik denk niet dat hij de mol is…

Nikkie: Ik vind haar erg passief in de opdrachten. Met de kisten trekken staat ze er vaak naast.. Ze wil niet dansen.. en heeft met de laatste proef perongeluk geld verdiend.

Nielson: Een superenthousiaste kandidaat? Of een mol die dat probeert te verdoezelen? Maar zoals ik eerder al zei, enthousiast bij de eerste opdracht betekend ook minder kans dat ze geld ophalen bij de executie.

De punten

Er ging deze aflevering dus niemand naar huis, iedereen heeft zijn punten verdubbeld! Ik ben nog aan het spreiden.. want ik heb eerlijk gezegd geen idee! Ik denk dat deze editie een vrouw de mol is en jij?

P.S. Als je ook in onze instapoule wil? Stuur me dan een PB op Instagram

Tot volgende week, Ilse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s