Over

Hey hoi,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn ‘over’ pagina! Hier zal ik je wat meer vertellen over het Meisje op 33. Dat ben ik, Ilse Wagenaar. Op 11 maart 2016 kwam er een mooi meisje op de wereld die mij mama noemt! Haar naam is Sanne en ze is het beste wat me ooit is overkomen. Ongeveer een jaar geleden kwam ik er alleen voor te staan en nu woon ik samen met Sanne en onze kitten Oscar in het schattigste witte huisje op nummer 33!

De blog

Op mijn blog vertel ik je over mijn leven als jonge moeder. De struggles waar ik tegen aan loop en natuurlijk de leuke dingen van het single moeder zijn. Ook kan je hier genoeg lezen over beauty, fashion, lifestyle en interieur.  Iedere maandag, donderdag en zaterdag zal ik een blog posten en ik zal niet de enige zijn die aan het woord is. Via mijn Instagram pagina heb ik veel lieve en leuke mama’s ontmoet die hier ook een podium zullen krijgen.

Over mij

Naast het bloggen moet ik als alleenstaande moeder voor mijn gezinnetje zorgen en dat is niet altijd even makkelijk. Ik werk als verpleegkundige in de thuiszorg en probeer zo nu en dan nog iets voor mezelf te doen. Ben je benieuwd naar ons dagelijks leven? Vergeet ons dan zeker niet te volgen op Instagram.

Contact?

Heb je vragen, tips of opmerkingen voor mij? Je kan me altijd mailen op: info@meisjeop33.nl of vul het contactformulier hier onder in.

 

Advertenties