Privacy verklaring

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Meisje op 33, de mommy- lifestyleblog van Ilse Wagenaar. In deze privacyverklaring leg ik uit welke persoonsgegevens ik verwerk en waarom ik dat doe. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via info@meisjeop33.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk, waarom en welk termijn

  • Wanneer u een reactie plaatst onder een blog op mijn website zal uw naam, e-mailadres, eventuele website, jet IP-adres en de inhoud van het bericht voor mij zichtbaar worden. Deze gegevens zullen bewaard blijven totdat u de reactie verwijdert of totdat ik het bericht verwijder. Wees je ervan bewust dat de gegevens die in je invoert openbaar staan op de website.
  • Als u mij een e-mail stuurt zal ik uw e-mailadres, naam en de inhoud van de e-mail zien. Deze e-mails bewaar ik niet langer dan strikt noodzakelijk is. Uiterlijk 1x per jaar zullen e-mails worden verwijderd.
  • Met  het statistiekprogramma Google Analytics kan ik de activiteiten op de website inzien. Dit gebruik ik om te kijken hoe het verkeer op mijn website plaatsvindt en zo mijn website te optimaliseren.  Ik zie hierbij echter geen persoonsgegevens (de IP adressen zijn geanonimiseerd). Ook heeft Google Analytics geen toestemming om uw gegevens te delen met anderen.

Abonnementen

Met de widget blog abonnementen kunt u zich inschrijven om een melding te ontvangen voor nieuwe berichten op Meisje op 33. Hiervoor gebruik ik uw naam en e-mail adres en zal voor geen ander doeleinde gebruikt worden.

Google Analytics

Deze website plaatst cookies van Google. Dit doe ik om te kunnen bekijken hoe bezoekers de website gebruiken en om wat inkomsten uit de website te halen om de kosten te dekken. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan mij te kunnen laten zien en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Het IP-adres van uw computer wordt geanonimiseerd. Google heeft van mij geen toestemming gekregen om informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers. Voor meer informatie over het beleid van Google, verwijs ik u naar de website van Google.

Social media

Omdat het voor u zo makkelijk mogelijk moet zijn om mijn blogs te delen op social media heb ik een aantal social media buttons verwerkt. De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Cookies accepteren, uitschakelen en verwijderen

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. De cookiemelding is in overeenstemming met de regels van de EU-cookiewet.

Meisje op 33 gebruikt functionele, analytische en tracking cookies, puur voor technische functionaliteit om de website naar behoren te laten werken en te optimaliseren.

U kunt cookies uitschakelen en verwijderen via uw browserinstellingen. In de help-functie van uw browser kunt u vinden hoe u dit kunt doen.

Recht op inzage, wijziging of wissen

U hebt altijd recht op inzage, wijziging of wissen van persoonsgegevens. Stuur hiervoor een e-mail naar info@meisjeop33.nl. Om te kijken of u echt degene bent die u zegt te zijn kan het zijn dat ik u vraag om een foto van uw identiteitsbewijs.

Gegevens delen met anderen

Ik deel uw gegevens nooit met derden, tenzij dit wettelijk noodzakelijk is.

Klacht indienen

Wilt u een klacht indienen over de manier waarop ik uw persoonsgegevens bescherm? Dat kan via de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring kan ieder moment wijzigen, doordat ik wijzigingen in mijn beleid kan maken. Ik raad u dus aan deze privacyverklaring regelmatig te bekijken.